نوشته شده توسط : فروشگاه

طعم بی‌نظیر راجما پوری با سانجیو کاپور

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ سانجیو کاپور یکی از مشهورترین سرآشپز‌های جهان می‌باشد که توانسته با رسپی‌های کم‌نظیر خود و هنر بی حد و مرزش در آشپزی به شهرت جهانی دست یابد. در این مطلب با برترین‌ها همراه باشید تا رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای یکی از غذا‌های بی‌نظیر هندی را با شما در میان بگذاریم. شکموها، این مطلب را از دست ندهید.

سانجیو کاپور کیست؟

یکی از شناخته شده‌ترین سرآشپز‌های دنیا، سانجیو کاپور از کشور هند می‌باشد. این سرآشپز ۵۶ ساله که علاوه بر آشپزی به تجارت نیز می‌پردازد، نویسنده کتاب آشپزی و متخصص رستوران در هند است. سانجیو کاپور برنامه‌های تلویزیونی متنوع آشپزی را در طول سال‌ها ساخته است که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها برنامه‌ای با عنوان Khana Khazana است. این برنامه یکی از طولانی‌ترین برنامه‌های آشپزی در آسیا به حساب می‌آید.

سانجیو کاپور در سال ۲۰۱۱ یک شبکه اچ دی تلویزیونی به نام food food و با موضوعیت آشپزی افتتاح کرد. او همچنین به عنوان بخشی از هیئت آشپزی بین‌المللی هواپیمایی سنگاپور انتخاب شد. رسپی‌های مخصوص سانجیو کاپور برای غذا‌های بی‌نظیر هندی در سر تا سر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رسپی مخصوص سانجیو کاپور برای غذای هندی «راجما پوری»

غذا‌های هندی به دلیل داشتن ادویه‌ها و چاشنی‌های بی‌نظیر در سراسر دنیا محبوبیت بسیار زیادی دارند. رستوران‌های هندی بسیار زیادی در سراسر دنیا و همچنین در کشور ما وجود دارند که عاشقان غذا‌های هندی و تمام کسانی که قصد تجربه طعم‌های بی‌نظیر غذا‌های هندی را دارند می‌توانند به آن‌ها مراجعه کنند. اما لذت خوردن غذا‌های هندی زمانی دو چندان می‌شود که خودتان دست به کار شده و در خانه اقدام به پخت این غذا‌ها کنید.

راجما پوری یکی از غذا‌های محبوب هندی می‌باشد که علاوه بر داشتن دستور پخت ساده، طعمی فوق‌العاده و کم‌نظیر نیز دارد. رسپی‌های متنوعی از این غذای پر طرفدار هندی وجود دارند، اما مگر می‌شود از رسپی مخصوص بزرگترین سرآشپز هند به این سادگی‌ها گذشت؟ در ادامه دستور پخت مخصوص سانجیو کاپور برای این غذای لذیذ آسیایی را خواهید خواند. با برترین‌ها همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه راجما پوری:

  • ۱ و نیم فنجان آرد گندم
  • نصف فنجان پوره‌ی لوبیا قرمز
  • یک قاشق غذاخوری پودر گراماسالا (ادویه هندی)
  • نصف قاشق غذاخوری زردچوبه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل تند
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری روغن حیوانی
  • ۲ قاشق روغن برای خمیر و مقداری برای سرخ کردن
  • نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

مرحله اول: آرد گندم را در ظرفی بریزید و پوره لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید. گراماسالا، زردچوبه، فلفل، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و روغن حیوانی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله دوم: به ترکیب حاصل شده آب کافی اضافه کنید تا خمیری سفت حاصل شود. نم نم ۲ قاشق روغن را نیز به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید. خمیر حاضل شده را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپوشانید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم: به میزان لازم روغن درو تابه‌ای بریزید و بگذارید داغ شود.

مرحله چهارم: خمیر را به قسمت‌های مساوی کوچک تقسیم کنید و آن‌ها را به شکل توپک درآورید. مقدار کمی روغن روی آن‌ها بمالید و سپس با وردنه آن‌ها را کمی صاف و پهن کنید تا اصطلاحا «پوری» شوند.

مرحله پنجم: هر پوری را درون روغن داخل قرار دهید و زیر شعله را زیاد کنید تا پف کنند. سپس آن‌ها را تا حدی سرخ کنید که هر دو طرف «پوری» طلایی شود. سپس آن‌ها را روی کاغذ‌های روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافه پوری جذب کاغذ شود.

مرحله آخر: تعدادی از پوری‌ها را در سینی یا بشقاب قرار دهید و به همراه سبزی‌های مختلف سرو کنید.

دستور پخت گفته شده برای راجما پور، مناسب ۴ نفر می‌باشد و زمان پخت این غذای هندی بین ۱۶ الی ۲۰ دقیقه است. در ضمن لازم به ذکر است که اگر به ادویه‌هایی از قبیل گراماسالا دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از مقدار کمی ادویه کاری استفاده کنید.

کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه




:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: